«Ο θάνατος δεν με φοβίζει. Για το θέατρο μόνο αγωνιώ, αλλά μη νομίσετε ότι είναι καμιά αγωνία για υστεροφημία! Απλώς, μ’ ενδιαφέρει όσο ζω να κάνω δημιουργικά πράγματα. Δεν μ’ ενδιαφέρει ν’ αφήσω εποχή. Να σκεφτείς ότι, όταν περάσουν τα χρόνια, θα έχω γίνει παρά μόνο πέντε σειρές όλο κι όλο σε μια εγκυκλοπαίδεια»! Λόγια του Κώστα Βουτσά, σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Κώστας Βουτσάς. Ηθοποιός στην κωμωδία». Ενα εγχειρίδιο του επίκουρου καθηγητή Κωνσταντίνου Κυριακού στην έδρα της Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου της Αθήνας, που αναλύει τον τρόπο με τον οποίο ο δημοφιλής κωμικός υπηρετεί την κωμωδία.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται ο δημοφιλής ηθοποιός το τελευταίο χρονικό διάστημα, πρωταγωνιστώντας σε θεατρική παράσταση.
Στη συνέντευξη μιλά και για το βιβλίο και για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για την αγάπη του στις γυναίκες. Παραδέχεται ότι και σήμερα «δεν είναι μόνος»...
«Θέλω να έχω συντροφιά, θέλω να προσφέρω. Να είμαι για τη γυναίκα ο σύζυγος, ο πατέρας, ο αδελφός, ο γιος, να είναι τα φτερά που την προστατεύουν και να της προσφέρω μιαν ευχάριστη ζωή. Βέβαια, τις ταλαιπωρώ και είναι ατελείωτες. Είναι σαν το προσπέρασμα με το αυτοκίνητο. Πάντα μπροστά σου θα υπάρχει ένα άλλο. Οταν όμως είμαι με μια γυναίκα, δίνω την ψυχή μου. Και ζηλεύω πολύ», λέει.

Δες το πλήρες θέμα με κλικ εδώ.



Η φωτογραφία είναι από την ταινία "Ο Διαχειριστής", όπου ο Κώστας Βουτσάς ερμηνεύει υπέροχα έναν κόντρα ρόλο.