Προβληματίζει η στάση της Ντόρας Μπακογιάννη, μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στη θέση του προέδρου της ΝΔ. Σχετικά ρωτήθηκαν, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, οι βουλευτές του κόμματος Βασίλης Μιχαλολιάκος και Κώστας Γκιουλέκας, οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ. Και να τι απάντησαν:
«Η νομιμοποιητική δύναμη των 800.000 ανθρώπων δεν αφήνει περιθώριο για οποιαδήποτε άλλη σκέψη», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε: «Η κα Μπακογιάννη είναι πολύτιμο στέλεχος με διαχρονική προσφορά και πιστεύω ότι η προσφορά της και στο μέλλον θα είναι σημαντική. Και θα είναι από εκείνους που θα πρωταγωνιστήσουν στον αγώνα μας να γίνει ο Αντώνης Σαμαράς ο πρωθυπουργός της νέας μεταπολίτευσης. Ο καθένας έχει το ύφος του και θέλει και τον χρόνο του. Η κα Μπακογιάννη δικαιούται τον χρόνο της για να αφομοιώσει το αποτέλεσμα μια και ήταν δεδομένο ότι θεωρούσε περίπου βέβαιο ότι θα είναι ο διάδοχος του Κώστα Καραμανλή».
«Όλα τα στελέχη είμαστε μαζί. Δεν μας περισσεύει κανείς. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, η κοινωνία μας έδωσε μια εντολή κι αυτή την εντολή οφείλουμε να την τιμήσουμε», επισήμανε ο κ. Γκιουλέκας.