Πράματα και θάματα έγιναν, πάλι, στο "Καραϊσκάκης". Ένας Ολυμπιακός για κλάματα, κατάφερε να πάρει ισοπαλία 2-2 από τα Γιάννενα που προηγήθηκαν με 0-1 και κράτησαν την ισοπαλία χάρη στο διαιτητή της συνάντησης που, σε αντεπίθεση των Ιωαννίνων στο 90, κι ενώ ο Νικοπολίδης έκανε φάουλ έξω από την περιοχή στον Μπακαγιόκο που ήταν σε εμφανή θέση για γκολ (μόνος με την εστία με... τρεις συμπαίκτες του μαζί) τον κράτησε στον αγώνα δείχνοντας μόνον κίτρινη κι όχι κόκκινη, προφανώς για να παίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ένα ντέρμπι που αυτός ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίσει ούτε στα όνειρά του. Ο Ολυμπιακός διασύρθηκε για άλλη μία φορά, αποδεικνύοντας ότι οι ομάδες φτιάχνονται από τον πάγκο κι όχι από τα γραφεία του προέδρου.
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς)
: Νικοπολίδης, Μπράβο(70 Μαρέσκα), Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μαρέσκα(70 Στολτίδης), Λεντέσμα(77 Παπαδόπουλος), Ζαϊρί, Λούα Λούα, Νταρμπισάιρ, Μήτρογλου.
ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Αναστόπουλος): Σικαλιάς(32 Ζαφειρόπουλος), Ντάσιος, Βάντερσον(64 Στάθης) Μαϊστόροβιτς, Κώτσιος, Ρόβας, Καζναφέρης(64 Τζάνης), Μπουχάν, Ντιμπαλά, Μπακαγιόκο, Σίσιτς.
Διαιτητής: Ντάκος (Ξάνθης)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Γεωργαράκος (Αθηνών)