Καθυστέρησε να... πάει στο γήπεδο για 45 λεπτά ο Ηρακλής. Πώς αλλιώς να εξηγήσεις τη νωθρότητα των παικτών του στο πρώτο μέρος; Οι Ηρακλειδείς εμφανίστηκαν στο γήπεδο μετά το 45, ισορρόπησαν αρχικά το παιχνίδι, πήραν χώρο στο γήπεδο, ήταν καλύτεροι στο δεύτερο, αλλά είχαν προλάβει να δεχτούν δύο γκολ στο πρώτο μέρος. Πώς; Σηκώνοντας (στην κυριολεξία) τα χέρια (για να δείξουν ότι ήταν οφσάιτ οι επιτιθέμενοι -μόνον που δεν ήταν)! Για την ιστορία, τα γκολ έβαλαν οι Καραγκούνης 24', Σαγκανόφσκι 34'-Παπαζαχαρίας 44'. Τώρα οι γηπεδούχοι κάθισαν για τα καλά στην έβδομη θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι πρέπει να σφιχτούν κι άλλο, γιατί το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Συν τοις άλλοις, ο Ηρακλής έχασε το Μάρτος που τραυματίστηκε και θα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τη Δευτέρα για να δει τι θα γίνει με τον παίκτη.
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης)
: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Καραγκούνης(74 Σφακιανάκης), Σαρμιέντο, Περόνε(79 Αναστασάκος), Τάτος(70 Φαβάλι), Σαγκανόφσκι
Ηρακλής (Γιόζεφ Μπουμπένκο): Φερνάντεζ, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Λέκι, Μάρτος(6 Γιαννούλης), Γιάντσης(59 Ηλιάδης), Γκαρσία, Κομπαγιάσι, Μιλάνο, Μάρα, Σαρακατσάνος(77 Βέλλιος)
Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας)-Μπιτσίδης (Θράκης)