Δραπέτευσε με την ισοπαλία ο Άρης από το "Ανθή Καραγιάννη". Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στην Καβάλα, οι Θεσσαλονικείς μπορούν να θεωρούν τον εαυτό τους τυχερό που πήραν έστω και έναν βαθμό, καθώς οι γηπεδούχοι "σκάλωσαν" δυο φορές στα... δοκάρια! Με το δίκιο του προβληματισμένος ο Κούπερ, που είδε την ομάδα του να προηγείται με ένα υπέροχο γκολ της ποδοσφαιρικής ιδιοφυΐας που λέγεται Τόνι Κάλβο κι εκεί που περίμενε να "πατήσει" αγωνιστικά την Καβάλα, την είδε να ταμπουρώνεται από το 7' και να παίζει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων -κι αυτό όχι με επιτυχία. Ειδικά στο δεύτερο μέρος, φαινόταν λες κι ο Άρης είχε ξεχάσει να μπει στο γήπεδο. Οι Καβαλιώτες φαίνεται πως έχουν δίκιο να γκρινιάζουν τουλάχιστον για τη μία περίπτωση που ζήτησαν πέναλτι, αλλά η αποβολή του Ρινκόν στο 88 με δεύτερη κίτρινη (που έφερε για άλλη μια Κυριακή τον Άρη να παίζει με αριθμητικό πλεονέκτημα για λίγα λεπτά) ήταν, πέρα για πέρα δίκαιη. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με μόνον έναν Έλληνα παίκτη (τον Πρίττα).
Οι συνθέσεις
Καβάλα (Ααντ Ντε Μος)
: Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Μουρ, Σμολάρεκ (32΄ Ορούμα), Ντικρόκ, Ρινκόν, Οικονόμου, Ντουγκλάο, Ιωάννου (62΄ Σόσιν / 88΄ Λάκης), Ντιέ, Ονουάτσι
Αρης (Εκτορ Κούπερ): Πέσκοβιτς, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Ναφτί, Κάλβο, Κόκε, Νασούτι, Κάμπορα (80΄ Τζόνσον), Χαβίτο (75΄ Βανγκέλι), Πρίττας (64΄ Νάτσο Γκαρσία)
Διαιτητής: Κύρκος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Γούκος (Ηπείρου), Καρατζίκας (Αθηνών)