Από αύριο, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010, ο Σέξπιρ θα... κινδυνεύει. Γιατί... "Η Περιπέτεια Σκότωσε τον Σέξπιρ"! Μια μουσικοθεατρική αυτοσχέδια παράσταση από την θεατρική ομάδα «ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ», στο ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΔΡΑ– STUDIO ΚΟΙΤΩΝΕΣ.
Είχατε σκεφτεί ποτέ πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να αποδοθούν θεατρικά τα έργα του Σαίξπηρ; Όταν η περιέργεια της θεατρικής ομάδας «Εντός Εκτός και Επί τα Αυτά» συνάντησε κάποια από τα γνωστότερα έργα του Σαίξπηρ «γεννήθηκε» αυτή η παράσταση.
Μια μουσικοθεατρική αυτοσχέδια παράσταση με τίτλο «Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ SHAKESPEARE» σε κείμενα, σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια της ομάδας, που αποτελείται από τους Ανούδη Ευστράτιο, Γιακουμάκη Κέλυ, Δελή Τριαντάφυλλο και Μορφιάδου Ειρήνη.
Στην παράσταση συμμετέχει το μουσικό σχήμα “ON – OFF” με τους Χρήστο Γκουγκουμά (πλήκτρα), Τρίφωνα Μπάιτση (κιθάρα) και Ελισάβετ Μπάιτση (φωνή).
Η συμμετοχή του κοινού θεωρείται βασική προϋπόθεση για την εξέλιξη της παράστασης. Για το λόγο αυτό, όσοι παραβρεθείτε, καθίστε αναπαυτικά, μην απενεργοποιήσετε τα κινητά σας και …. παίξτε …

Ημερομηνίες παραστάσεων: Τετάρτη 17 έως Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010 και Πέμπτη 25 έως Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010.
Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ