Για σήμερα, Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:
* Κλειστές θα είναι σήμερα οι Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης, Πολιτικής Γης και Τοπογραφήσεων και Πολιτισμού-Τουρισμού-Παιδείας την Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, λόγω κατάληψης του κτιρίου όπου συστεγάζονται με τον ΟΓΑ (Παπαναστασίου 63) από τον Σύλλογο Εργαζομένων με Stage.

* Συνέρχεται σήμερα το πρωΐ σε συνεδρία η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 153ης Συνοδικής Περιόδου, με τρέχοντα και υπηρεσιακά θέματα.

* Στις 9 το πρωΐ στο ξενοδοχείο «Divani-Caravel», η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη, θα παρευρεθεί σε συνάντηση με τους γενικούς γραμματείς των Περιφερειών για την προετοιμασία του ΕΣΠΑ.

* Στις 9:30 π.μ. στη Ρηγίλλης, συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με το προεδρείο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

* Στις 11 π.μ. στη Βουλή, συνεδριάζει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, το υπουργικό συμβούλιο.

* Στις 11 πμ, εγκαίνια του 3ου Γενικού Λυκείου του Δήμου Εχεδώρου στο Καλοχώρι, (Πρωτομαγιάς και Ιωνίας)

* Στις 3 το μεσημέρι συνεδριάζει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.

* Στις 5:30 στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Ρηγίλλης, συνάντηση του προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα προκειμένου να τον ενημερώσει για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

* Στις 6 μμ, το Ε’ Δημοτικό Διαμέρισμα διοργανώνει, στο Δημοτικό θέατρο «ΑΝΕΤΟΝ» (Παρασκευοπούλου 42) αποκριάτικη εκδήλωση για τα παιδιά.

* Στις 7 μμ, κοπή βασιλόπιτας στο «Grand Hotel Palace», από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών

* Στις 8 μμ, κοπή βασιλόπιτας στο “roof garden Palace Hotel”, από την Ένωση Ελλήνων Χημικών

* Στις 9 μμ, πρεμιέρα του Θεατρικού έργου: «Αποστολή στον πλανήτη Γη» στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών, Κρατικό Θέατρο Β.Ελλάδος

* Στις 9 μμ, συναυλία-αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα κινηματογράφου στο Μέγαρο Μουσικής, δίνει η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.