Τρεις νεαροί τσιγγάνοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε Α.Δ Πιερίας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, χθες (Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010) το βράδυ, στον Κορινό Πιερίας. Οι δράστες, ηλικίας 29, 23 ετών και 25 ετών, είχαν κρύψει στο αυτοκίνητό τους, ένα laptop με τα παρελκόμενά του (τσάντα, φορτιστή, ποντίκι, ασύρματο πομποδέκτη), μία νάιλον σακούλα με χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας 2.000 Ευρώ και άλλη μία νάιλον σακούλα που περιείχε πλήθος διαφόρων χρυσαφικών και κοσμημάτων καθώς επίσης φυλαχτά και ένα αντρικό μπουφάν, συνολικής χρηματικής αξίας 1.100 Ευρώ.
Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, όσα βρέθηκαν, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, αποτελούν μέρος προϊόντων κλοπών και διαρρήξεων.
Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν δύο διαρρήξεις που έλαβαν χώρα, η μεν πρώτη το πρωί της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου 2012 στη Λάρισα, σε σπίτι 48χρονης και η δεύτερη το απόγευμα της ίδιας μέρας, στον Αμπελώνα Λάρισας σε σπίτι 42χρονου. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται.