Για δεύτερη φορά, μέσα σε 48 ώρες, θα βρεθούν, αύριο το μεσημέρι, στο γραφείο του εισαγγελέα, δύο νεαροί τοξικομανείς. Την πρώτη φορά συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών την 01:00 ώρα της Ξυριακής 14 Φεβρουαρίου 2010, στο Σκούταρι-Σερρών. Ο 32χρονος κι ο 34χρονος επέβαιναν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο και είχαν μαζί τους μία χρησιμοποιημένη σύριγγα με υπολείμματα ηρωίνης και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον 34χρονο δράστη βρέθηκε να κατέχει τρία ναρκωτικά δισκία LEXOTANIL.
Κατά την προσαγωγή τους στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, ο 32χρονος εξύβρισε και απείλησε τρεις Αστυνομικούς ενώ επιπλέον προκάλεσε ελαφρά σωματική βλάβη σε έναν απ αυτούς.
Οι δράστες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε βαθμό πλημμελήματος, εξύβριση λόγω και έργω και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Φαίνεται, όμως, ότι δεν έβαλαν μυαλό, αφού τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, συνελήφθησαν εκ νέου από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, στον Λευκώνα Σερρών, γιατί κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού, δύο σύριγγες με διάλυμα ηρωίνης και τέσσερα ναρκωτικά δισκία LEXOTANIL. Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν και πάλι στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.