Για σήμερα, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010, είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:
* Στις 11 π.μ. στη Βουλή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε ημερίδα του κόμματος με θέμα: «Απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων και ιθαγένειας σε μετανάστες».

* Στις 11 το πρωΐ στη Θεσσαλονίκη ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης θα εγκαινιάσει το ΕΠΑΛ Καλαμαριάς (Καραμανλή και Μακεδονίας, όπισθεν ΔΟΥ Καλαμαριάς), που κατασκεύασε η Νομαρχία.

* Στις 11:30 π.μ. συνέντευξη Τύπου της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ με θέμα την απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010 και τις θέσεις της ΑΔΕΔΥ για τις εξελίξεις στο σύνολο των προβλημάτων και δικαιωμάτων των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

* Στις 11:30 π.μ. στο ξενοδοχείο «ΕΣΠΕΡΙΑ» το πρώτο για το νέο έτος τακτικό γενικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ).

* Στις 11:30 π.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΒΒΕ Νικόλαου Πέντζου και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Eurobank [EFGr.AT] EFG, Νικόλαου Καραμούζη, με θέμα τη δημοσιοποίηση των συμπερασμάτων και των προτάσεων πολιτικής για την πορεία της βιομηχανίας προς το 2020.

* Στις 3 μ.μ. στο υπουργείο Εσωτερικών συνάντηση του υπουργού Γιάννη Ραγκούση με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την κατάθεση του νομοσχεδίου για το μεταναστευτικό.

* Στις 4 μ.μ. σύσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τους ιδιωτικούς και συνεταιριστικούς φορείς της μεταποίησης και εμπορίας στον τομέα του βάμβακος με θέμα την κατάσταση της αγοράς και την πορεία εξόφλησης των παραγωγών για τις ποσότητες που έχουν παραδώσει στην εκκοκκιστική βιομηχανία, καθώς και η διαδικασία των συμβολαίων.

* Στις 4.30 Ημερίδα με θέμα: «Μετρό Θεσσαλονίκης, Πορεία-Προοπτικές» στο αμφιθέατρο του νέου κτιρίου (Μεγ.Αλεξάνδρου 49), Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

* Στις 4:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Nicopolis στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση ολοκλήρωσης του Συνεδρίου «ΣΒΒΕ – Eurobank EFG Βιομηχανία 2020: Περιφερειακή Aνάπτυξη - Καινοτομία - Εξωστρέφεια», που διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και η Eurobank EFG.

* Στις 7 μ.μ., Ομιλία με θέμα: «Κακοποιημένο παιδί και ενδοοικογενειακή βία» στο Κέντρο Ιστορίας, Α΄Δημ.Δ/σμα,

* Στις 7.30 μ.μ., Εγκαίνια ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο: «Δρόμοι:Δρόμοι της ζωής-Δρόμοι που φεύγουν» στο Παλαιό Αρχαιολογικό Μουσείο (Γενί Τζαμί) (Αρχ.Μουσείου 30).

* Στις 7.30 μ.μ., Τους στόχους της δημοτικής αρχής για το νέο έτος θα παρουσιάσει ο Δήμαρχος Πολίχνης, Κώστας Θεοδωρίδης, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πολίχνης (Μαυρομιχάλη 56).

* Στις 8 μ.μ., το Ε΄ Δημοτικό Διαμέρισμα εγκαινιάζει έκθεση ζωγραφικής της Γεωργίας Σαββίδου στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το 2010, στην αίθουσα τέχνης του Ε΄ Διαμερίσματος (Π. Συνδίκα 24).

* Στις 8 μ.μ., Εγκαίνια έκθεσης «Σύγχρονη Ελληνική Ζωγραφική: Η νέα Γενιά» του Γιώργου Κητή, στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

* Στις 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου «Ιανός» στη Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους 7) η παρουσίαση του βιβλίου της Χριστιάνας Κωνσταντοπούλου με τίτλο: «Κοινωνιολογία της Καθημερινότητας» από τις Εκδόσεις Παζήση.