«Ήταν κρίμα γιατί θεωρώ ότι είχαμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να το πάρουμε. Κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο όπου ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλό μας όπου δεν θυμάμαι ο Ηρακλής να έκανε έστω ένα σουτ και καταφέραμε να κάνουμε το πιο δύσκολο που ήταν να σημειώσουμε ένα γκολ. Κάναμε όμως ένα παιδικό λάθος και μείναμε με 10 ποδοσφαιριστές πριν τη λήξη του ημιχρόνου», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, ρίχνοντας το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης για τους 2 βαθμούς που άφησε η ομάδα του στο Καυτανζόγλειο, στην αποβολή κι όχι στο Βιτόλο, αφού λίγο αργότερα τον κάλυψε πλήρως.
Όπως είπε ο Πορτογάλος, «αυτό μας κόστισε. Ο προπονητής του Ηρακλή στο δεύτερο ημίχρονο γέμισε την περιοχή μας με έναν επιπλέον επιθετικό. Εμείς το ξέραμε αυτό ότι τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα και προσπαθήσαμε να οργανωθούμε και να έχουμε πιο σωστή λειτουργία και να βγάλουμε κάποιες αντεπιθέσεις. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο παίζοντας με 10 ποδοσφαιριστές. Είχαμε και πάλι κάποια διαστήματα όπου ήμασταν καλύτεροι με τις ευκαιρίες όμως να είναι και στις δύο πλευρές. Δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έχουμε συνηθίσει να δεχόμαστε. Είμαστε ευχαριστημένοι από τους ποδοσφαιριστές μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για ένα δεύτερο γκολ και πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι μας».
Για την αποβολή του Βιτόλο, κάλυψε τον παίκτη, όσον αφορά τον πειθαρχικό τομέα: «Προφανώς είναι κάτι που μας απασχολεί αφού στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μας στα τρία έχουμε μείνει με 10 ποδοσφαιριστές. Οι ποδοσφαιριστές ζούνε το παιχνίδι με μεγάλη ένταση και είναι περιστατικά που μπορούνε να συμβούν».
Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να έχουμε προσοχή στις κόκκινες και κίτρινες κάρτες που δεχόμαστε γιατί μακροπρόθεσμα μπορεί να στοιχίσουν στην ομάδα. Επομένως θα πρέπει να βρούμε λύσεις και όχι να δημιουργούμε προβλήματα».