Ντέρμπι με τα όλα του στο Καυτανζόγλειο, ανάμεσα σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ, με τους φιλοξενούμενους, αν και με 10 παίκτες για ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο (αποβλήθηκε ο Βιτόλο όταν, ηλιθιωδώς, έκοψε τη μπάλα με το χέρι, ενώ είχε, ήδη, κίτρινη κάρτα) να δείχνουν ότι έχουν ξεπεράσει προ πολλού το άσχημο αποτέλεσμα στα Γιάννενα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, ακόμη κι όταν επί ένα 10λεπτο στο δεύτερο μέρος πιεζόταν από τους γηπεδούχους, φαινόταν να ελέγχει την αμυντική του λειτουργία, παρά το ότι έπαιζε με δέκα. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, στα δέκα τελευταία λεπτά, έδειχναν να βολεύονται και με την ισοπαλία. Το παιχνίδι είχε πολλές και καλές φάσεις και τις δύο ομάδες να φωνάζουν -αδίκως- για δύο πέναλτι, ένα για κάθε πλευρά: Ούτε η απόκρουση του Μαλεζά έγινε με το χέρι (ήταν ώμος) ούτε η ανατροπή του Βιερίνια δινόταν πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 35 με το Μουσλίμοβιτς κι ο Ηρακλής ισοφάρισε στο 55 με το Γιάντση.

Οι συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ(Μπουμπένκο)
: Φερνάντες, Μάρτος, Μάρκες(39 Γιαννούλης), Κατσαμπής, Παπαζαχαριάς, Ρίμόλντι(46 Γιάντσης), Παπαστεριανός, Γκαρσία, Μάρα, Επστάιν, Ιάκομπ
ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς, Λίνο, Αραμπατζής, Μαλεζάς, Σαβίνι, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Βιερίνια, Εντίνιο(46 Σορλέν), Μουσλίμοβιτς(80 Κουτσιανικούλης)
Διαιτητής: Η. Σπάθας
Βοηθοί: Δ. Μποζατζίδης, Δ. Σαραϊδάρης
Τέταρτος: Ν. Χαραλαμπίδης