Αρνούνται τη διημερίδα της κυβέρνησης στο Ζάππειο, οι αγρότες και επιμένουν στα μπλόκα. Ενισχύουν τα υπάρχοντα και στήνουν καινούργια. Προχώρησαν, από το μεσημέρι, στην κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής Ελλάδος-Βουλγαρίας, στον Προμαχώνα και διέκοψαν τη σιδηροδρομική σύνδεση.
Στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης - Αλεξανδρούπολης(Εγνατία Οδός), εκτός από τα δύο μπλόκα, στη Χρυσούπολη Καβάλας και στα Νέα Κερδύλλια Σερρών, στη 1 το μεσημέρι δημιουργήθηκε κι άλλο ένα, αυτό στην παλιά εθνική οδό Σερρών - Καβάλας.
Στο μεθοριακό σταθμό προμαχώνα, από τα μεσάνυχτα, οι αγρότες επιτρέπουν μόνο τη διέλευση ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων.
Στις 11 το πρωί έκλεισε η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Σερρών, στη διασταύρωση Στρυμωνικού.
Μπλόκα υπάρχουν, ακόμη, στο τελωνείο Εξοχής, στον κόμβο Βογατσικού Καστοριάς και στο δρόμο Φλώρινας - Καστοριάς.
Στο νομό Θεσσαλονίκης από τις 10.40΄ οι δασεργάτες διέκοψαν πάλι την κυκλοφορία στον κόμβο Βρασνών, οι αγρότες έκλεισαν από τις 12 το μεσημέρι έως τη 1 τα διόδια Μαλγάρων, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών και από τη 1.20΄ τον κόμβο της Νέας Χαλκηδόνας.
Στη Θεσσαλία οι αγρότες παραμένουν στον κόμβο της Νίκαιας, ενώ από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι έκλεισαν τις διασταυρώσεις της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας - Βόλου και Αγιάς, στη θέση Πλατύκαμπος. Επίσης τις ίδιες ώρες παρέμεινε κλειστός και ο δρόμος Λάρισας - Κοζάνης, έξω από τον Τύρναβο.