Νέα ληστεία σε ταξί είχαμε, πριν από λίγο, στη Θεσσαλονίκη. Αυτήν τη φορά, η ληστεία έγινε στο δρόμο προς το Τριάδι, από νεαρό μουσάτο, ο οποίος ακινητοποίησε τον οδηγό του ταξί με την απειλή πιστολιού και του πήρε μικροποσό.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις δράστης είναι το ίδιο άτομο ο οποίος, νωρίτερα το απόγευμα, αποπειράθηκε να ληστέψει οδηγό ταξί, στο Σέιχ Σου. Στη ληστεία αυτή κρατούσε μαχαίρι και μάλιστα στην προσπάθειά του να πάρει τα χρήματα, τραυμάτισε, όλως ελαφρά, τον οδηγό του ταξί.
Μια άλλη τραγική σύμπτωση: Ο οδηγός του ταξί στην απογευματινή περίπτωση απόπειρας ληστείας (στο Σέιχ Σου) είναι ο ίδιος οδηγός ο οποίος είχε πέσει θύμα απόπειρας ληστείας εχθές, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010, από ζευγάρι ηθοποιών! Το νεαρό ζευγάρι συνελήφθη και, σήμερα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Υποστήριξαν ότι διέπραξαν την απόπειρα ληστείας για να... μπουν στο πετσί ενός ρόλου που πρόκειται να ερμηνεύσουν.
Όπως είχε εξιστορήσει ο οδηγός του ταξί, οι δυο δράστες του είχαν πει πως είναι... καλός άνθρωπος και του την χαρίζουν αυτήν τη φορά!