Κρύο, χιόνι και βροχή από άκρη σε άκρη, σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη, αυτήν την ώρα, η θερμοκρασία είναι στους 6 βαθμούς και αναμένεται να πέσει ως τους 2, ενώ το περισσότερο που θα δείξει το θερμόμετρο θα είναι, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, οι 8 βαθμοί Κελσίου. Επικρατεί συννεφιά και, στα ορεινά, πέφτει ψιλό χιονόνερο. Πάλι... καλά, γιατί στη μεν Φλώρινα και Καστοριά, αυτήν την ώρα η θερμοκρασία είναι στους 2... Στην Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα πάνε για... μπάνιο, με 7 βαθμούς Κελσίου, στις Σέρρες έχουν 5 και στη Δράμα 4...
Χιόνι πέφτει από το πρωί στα ορεινά των νομών Μαγνησίας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Φλώρινας, Καστοριάς. Με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς Φλώρινας - Καστοριάς, στις θέσεις Βίγλα και Βίτσι, και στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Καστοριάς, προς Ιωάννινα, μέσω Νεστορίου, στην ε. ο. Βόλου - Ζαγοράς από το 20ο έως το 35ο χλμ. Με αλυσίδες γίνεται η συγκοινωνία επίσης στην ε. ο. Τρικάλων - Άρτας από το 35ο έως το 75ο χλμ. (Ελάτη - Γέφυρα Αλεξίου) και στην επαρχιακή οδό Μπίλης - Μεσοχώρας ( 22ο - 55ο χλμ). ενώ συνεχίζεται η χιονόπτωση.
Σε δύο σημεία του επαρχιακού δικτύου του νομού Καρδίτσας έχει διακοπεί, λόγω της χιονόπτωσης, η κυκλοφορία : στην επαρχιακή οδό Μουζακίου - Άρτας από το 18ο έως το 33ο χλμ. και στην ε. ο. Μουζακίου - Πετρίλου, από 15ο έως το 30ο χλμ. Αποκλεισμένα από το χιόνι είναι οκτώ δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Αργιθέας και οκτώ τοπικά διαμερίσματα του δήμου Αν. Αργιθέας.