Άλλαξε, με τη νέα χρονιά, η κομματική δομή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, στη Θεσσαλονίκη. Ως… Άγιος Βασίλης, ο πρόεδρος του κόμματος, Γ. Καρατζαφέρης, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την εορτή των Φώτων, συνοδευόμενος από το γενικό διευθυντή του κόμματος, Δ. Σαρασιώτη και έφερε, μαζί του, τις αλλαγές.
Στη σύσκεψη που προηγήθηκε των ανακοινώσεων, ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε για τη σημασία που αποδίδει στην αποστολή των νέων υπευθύνων, χαρακτηρίζοντας «κεφαλαιώδους σημασίας» τα ζητήματα που έφερε στο προσκήνιο η νέα διακυβέρνηση. Έκανε, επίσης, λόγο, για «δεινή, αν όχι αδιέξοδη» οικονομική κατάσταση της χώρας.
Η νέα Νομαρχιακή Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ θα έχει έδρα τα κεντρικά γραφεία του κόμματος(Κομηνών 12). Τη νομαρχιακή επιτροπή Α Θεσσαλονίκης συγκροτούν οι Απ. Χατζηκαπετάνης (πρόεδρος) Παν. Πετρίδης και Δέσποινα Βαφοπούλου (αντιπρόεδροι), Χρ. Τσέλιος (γραμματέας) και Ορ. Μπίθας (υπεύθυνος Οικονομικών) Στη Β Θεσσαλονίκης τη νομαρχιακή συγκροτούν οι: Ιωάν. Μπαλογιάννης (πρόεδρος), Στ. Αφεντούλης και Ν. Πριτσίνης (αντιπρόεδρος) Δ. Χριστοδούλου (γραμματέας) και Δ. Τσιβιτλίδης (υπεύθ. Οικονομικών).
Δημιουργήθηκε θέση συμβούλου του προέδρου για θέματα Β. Ελλάδας, στην οποία τοποθετήθηκε ο Θεοφ. Αλεξιάδης με γραμματέα τη Δήμητρα Τζαβέλα και θέση Συντονιστή Πολιτικής Δράσης, όπου τοποθετήθηκε ο Μιχ. Χαραλαμπίδης, με συνεργάτη τον Γ. Τερμεντζή.
Στους τομείς επιμέρους δράσεων τοποθετήθηκαν οι Φρόσω Κουκκίδου (δημοσίων σχέσεων και εξυπηρέτησης κοινού), Σπυρ. Κόνιαρης (αρχείου), Κάρ. Γεροβασιλείου και Γ. Παπαγεωργίου (κινητοποιήσεων και εκδηλώσεων), Γαβρ. Λαμψίδης (Τύπου και ΜΜΕ), Αγγελική Γερμαλίδου (Τοπικής Αυτοδιοίκησης), Τάνια Κυριακίδου (Γυναικών), Απ. Αλέκου και Γ. Τραπεζανίδης (συνδικαλιστικού), Τάνια Δούμπλη (νεολαίας) και Αικατ. Στεργίου (γραμματειακής υποστήριξης).

Η φωτογραφία είναι του Νώντα Στυλιανίδη από το photoreportage.gr.