Σε... σούπερ μάρκετ ναρκωτικών είχε μετατρέψει το σπίτι του, στον Εύοσμο, νεαρός ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος συνελήφθη χθες, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009, το απόγευμα, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Είχε τα πάντα: από ηρωίνη και κοκαΐνη, ως "τριπάκια" LSD και χάπια...
Η αστυνομία είχε την πληροφορία ότι κάποιος νεαρός τροφοδοτούσε με ναρκωτικά, κυρίως νεαρά άτομα, που σύχναζαν σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα στις περιοχές της Θέρμης, της Καλαμαριάς, της Περαίας και περιοχών προς τα ανατολικά. Άρχισαν τις παρακολουθήσεις και κατέληξαν στον συγκεκριμένο 25χρονο. Όταν είχαν αρκετά στοιχεία για τη δράση του, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην παράνομη δραστηριότητά του.
Απόγευμα της Τρίτης, έκαναν έφοδο στο σπίτι του 25χρονου, στον Εύοσμο. Εκεί βρήκαν, κρυμμένα σε διάφορες "καβάντζες", 321, 2 γραμμάρια κοκαΐνη, 405,4 γραμμάρια ηρωίνη, 15 κιλά και 256,6 γραμμάρια χασίς, 23 τεμάχια χάρτου (τριπάκια) εμποτισμένα με την παραισθησιογόνο ουσία LSD και δύο ζυγαριές. Κατασχέθηκαν επίσης 861 δισκία άγνωστης σύστασης και το χρηματικό ποσό των 10.375 ευρώ, για το οποίο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι προέρχεται από το εμπόριο ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε, σήμερα, στον εισαγγελέα. Εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, σε βαθμό κακουργήματος. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από όπου ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία, για να προετοιμάσει την απολογία του.
Η υπόθεση δεν έχει κλείσει για την αστυνομία, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί ποιοι ήταν οι προμηθευτές του 25χρονου και ποια διαδρομή ακολουθούσαν τα ναρκωτικά για να φθάσουν στον Εύοσμο και στο σπίτι του νεαρού λαθρεμπόρου ναρκωτικών. Την αστυνομία προβληματίζει ιδιαίτερα τόσο η ποσότητα, όσο και η ποικιλία ναρκωτικών ουσιών που είχε στην κατοχή του, για εμπορία, ο συγκεκριμένος νεαρός.

Η φωτογραφία έχει δοθεί από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κι απεικονίζει τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι του 25χρονου