"Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Είχαμε και ατυχία που η μπάλα πήγε στο δοκάρι αλλά χάσαμε και ευκαιρίες που είναι σίγουρα γκολ. Λέγοντας ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα και μας μένει ότι δεν κερδίσαμε". Αυτά υπογράμμισε ο Φερνάντο Σάντος, αμέσως μετά το παιχνίδι της Καβάλας, όπου ο ΠΑΟΚ έχασε δύο τετ-α-τετ κι είχε τρία δοκάρια. Κι ο Πορτογάλος, όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο έκανε μόνον μία αλλαγή, το εξής:
"Τις αλλαγές τις κάνουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας και όχι για να πεις ότι κάνεις αλλαγές. Η ομάδα δεν κέρδισε γιατί δεν μπήκανε τα σίγουρα γκολ που χάσαμε".
Ο Σάντος έπλεξε το εγκώμιο της Καβάλας ("Ξέραμε ότι είναι μια δυνατή ομάδα και ειδικότερα όταν αγωνίζεται στην έδρα της όπως φάνηκε στα παιχνίδια της με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Δεν επιτρέψαμε στην Καβάλα να παίξει τόσο καλά όσο σε άλλα παιχνίδια. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και δεν επιτρέψαμε στην Καβάλα να εκμεταλλευτεί τα θετικά της στοιχεία") αλλά και των οπαδών του ΠΑΟΚ, που κατέκλυσαν το γήπεδο της Καβάλας("Αυτοί οι οπαδοί δείχνουνε την δυναμική και το μεγαλείο του συλλόγου και δεν μπορέσαμε μη κερδίζοντας να τους δώσουμε χαρά. Σε αυτούς τους οπαδούς αξίζει να δώσουμε τα πάντα. Αξίζουν αυτοί οι οπαδοί παραπάνω. Αξίζουν νίκες και επιτυχίες").