Αντιγράφω από το seleo: Ακριβά πλήρωσε την ομορφιά της μία 14χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη. Όταν δύο συμμαθητές της μάλωσαν για τα όμορφά της μάτια στη μέση του δρόμου των Συκεών, αυτή κατηγορήθηκε μετέπειτα από τη διεύθυνση του σχολείου στο οποίο πηγαίνει, ότι ήταν ηθική αυτουργός του επεισοδίου. Έτσι, της επιβλήθηκε τριήμερη αποβολή από τα μαθήματα ως "εγκέφαλος" του γεγονότος, ενώ τα αγόρια που πιάστηκαν στα χέρια διεκδικώντας μία θέση στην καρδιά της, τιμωρήθηκαν με μία ημέρα αποβολή.
Το ψυχικό μαρτύριο της εφήβου δεν τέλειωσε εδώ. Χθες, πρώτη ημέρα της αποβολής, η υποδιευθύντρια του σχολείου υποχρέωσε τη μαθήτρια να μπει στα δύο τμήματα της τάξης της και να ανακοινώσει ενώπιον όλων των συμμαθητών και καθηγητών της ότι τιμωρήθηκε με τιήμερη αποβολή.Η έφηβη, δεν άντεξε τον διασυρμό κι όταν η υποδιεθύντρια την πίεσε να μπει και στο τρίτο τμήμα, αυτή σηκώθηκε κι έφυγε από το σχολείο, όπου σήμερα δεν θέλει να επιστρέψει.
Μετά από παρέμβαση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δυτικής Θεσσαλονίκης στην αρμόδια δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η οποία δήλωσε άγνοια για το συμβάν, ο διευθυντής του σχολείου υπέβαλε την παραίτησή του ενώ παρενέβη και ο εισαγγελέας ανηλίκων.
Στις 10 το πρωί η μητέρα της μαθήτριας θα συναντηθεί με τον εισαγγελέα.