Για τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου προγραμματίζεται η συγκέντρωση υποστηρικτών του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη. Η προετοιμασία της εκδήλωσης άρχισε ουσιαστικά χθες Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, με τις πρώτες συσκέψεις στο πολιτικό γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται στην οδό Αγίας Σοφίας 5, (τέταρτος όροφος).
Ο στόχος είναι να διοργανωθεί η μεγαλύτερη συγκέντρωση που διοργανώθηκε ποτέ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο μίας παρόμοιας εσωτερικής εκλογικής διαδικασίας. Στελέχη του γραφείου Θεσσαλονίκης εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί με το δεδομένο ότι η πρώτη συγκέντρωση, αυτή του Μακεδονία Παλάς, την 28η Οκτωβρίου, εντυπωσίασε ακόμη και αυτούς τους διοργανωτές, τόσο για την προσέλευση πλήθους Νεοδημοκρατών όσο και για το κλίμα ενθουσιασμού που επικράτησε.
«Έχω ευθύνη απέναντι στην ενότητα, απέναντι στο μέλλον της Παράταξης. Προκλήσεις δεν με αγγίζουν, δεν πτοούμαι. Προχωράμε μαζί! Μπορεί κάποιους να τους ενοχλεί η αγάπη σας. Δεν πειράζει…Το ζητούμενο είναι να βγει κερδισμένη στο τέλος η Νέα Δημοκρατία. Ο ρόλος μου είναι να ενώνω, όχι να διχάζω. Να επουλώνω πληγές, όχι να τις ξύνω", τόνισε στην ομιλία του στα Γιάννενα, ο Αντώνης Σαμαράς.