Η Κατερίνα Μακαβού στη Θεσσαλονίκη

Για δυο συνεχόμενες Παρασκευές, αρχής γενόμενης από τις 6 Νοεμβρίου, θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη η Κατερίνα Μακαβού. Η Κατερίνα Μακαβού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Η ενασχόληση της με την μουσική ξεκινάει στην ηλικία των δεκαεφτά, όπου τραγουδάει σε διάφορα ροκ σχήματα, κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις σε πολλές μουσικές σκηνές της πόλης. Στην συνέχεια τελειώνει το jazz τμήμα του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης.
Ακολουθούν συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες συνθέτες και τραγουδοποιούς όπως ο Σ. Μάλαμας, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο Γ. Καζαντζής, ο Μ. Τόκας, ο Γ. Χατζηνάσιος κ.α. Τον Νοέμβριο του 2008 κυκλοφορεί η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μικρά Μυστικά» στην οποία υπογράφει τους στίχους και την μουσική σε 9 τραγούδια.
Η Κατερίνα θα βρεθεί στη σκηνή του LeCirque για δύο ζωντανές εμφανίσεις όπου θα παρουσιάσει τραγούδια από την δισκογραφική της δουλειά καθώς και αγαπημένα της κομμάτια από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή κάνοντας την Αρλέτα να συναντιέται με τον Johny Cash, τον Παύλο Παυλίδη με τους Tuxedomoon και τους Radiohead και τον Παύλο Σιδηρόπουλο με την P.J Harvey!

μαζί της: Θανάσης Dzingovic (ηλεκτρική κιθάρα) Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα)
Μιχάλης Βρέττας (βιολί) Στέργιος Κόιας (τύμπανα)
Παρασκευές 6 & 13/11 22:00, Live Stage (3os όροφος) εισιτήριο 5€
www.lecirque.gr Tσιρογιάννη 3, πλατεία Ντορέ. Τηλ: 2310 271211


Σχόλια