Έπεσε ξύλο μεταξύ οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ, σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009, το απόγευμα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της πύλης εμπορευμάτων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Θύματα, αυτή τη φορά, τρεις φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία δεν έκανε συλλήψεις, ομάδα τεσσάρων οπαδών του ΠΑΟΚ, με κασκόλ και φανέλες, συναντήθηκαν, μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, με μικρή ομάδα οπαδών του Άρη, που, επίσης εν πλήρη εξαρτύσει, πήγαιναν στο Αλεξάνδρειο για τον αγώνα με το Μαρούσι(οι πρώτοι πήγαιναν στο Paok Sports Arena, στην Πυλαία). Λόγο στο λόγο, τα πνεύματα «άναψαν» και οι ομάδες των οπαδών αποφάσισαν να κατέβουν από το λεωφορείο, για να λύσουν τις διαφορές τους.
Κατέβηκαν μπροστά στην πύλη Εμπορίου της ΔΕΘ, την ώρα που και άλλοι φίλαθλοι του Άρη πήγαιναν στο γήπεδο. Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστούν τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Συλλήψεις δεν αναφέρθηκαν.