Σήμερα αλλάζουμε πορεία για την Ελλάδα και τη ζωή όλων μας, τόνισε από το Ζάππειο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, σημειώνοντας πως η εντολή του ελληνικού λαού ήταν «μαζί να γυρίσουμε σελίδα».
«Από σήμερα, ξεκινάμε μαζί μια μεγάλη εθνική προσπάθεια. Να βάλουμε τη χώρα ξανά σε πορεία ανάτασης, προόδου, δημιουργίας. Στη νέα αυτή πορεία, μοναδική μας πυξίδα, μοναδικός γνώμονας για κάθε μας απόφαση, για κάθε μας πράξη, είναι ο πολίτης», υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε ότι σε αυτήν την πορεία τίποτα δεν θα είναι εύκολο, κάλεσε κάθε Έλληνα να συμμετάσχει σε αυτή την εθνική προσπάθεια και δεσμεύθηκε να καταβάλλει όλες του τις δυνάμεις ώστε να πιστέψουν οι Έλληνες ότι μπορούμε.
«Δεν ζητώ την ανοχή, ζητώ τη συμμετοχή. Η υπόθεση της Ελλάδας δεν είναι υπόθεση άλλων. Είναι υπόθεση όλων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.
«Και γνωρίζω καλά τις τεράστιες δυνατότητες αυτού του τόπου, τις δυνάμεις που πνίγονται κάτω από τη διαφθορά, την αναξιοκρατία, την ανομία και τη σπατάλη. Δυνάμεις, που μπορούμε και θα απελευθερώσουμε», πρόσθεσε.
Κάλεσε τέλος όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου που θέλουν να συμπορευτούν με το ΠΑΣΟΚ, να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά και σε αυτή τη νέα πορεία.
«Μια πορεία για μια δίκαιη κοινωνία, για μια Ελλάδα που θα μας κάνει όλους περήφανους. Το θέλουμε, το μπορούμε και θα το πετύχουμε», κατέληξε ο κ. Παπανδρέου.