Την προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ προετοιμάζουν στη Θεσσαλονίκη εκατοντάδες μέλη, οπαδοί και φίλοι του Κόμματος, με καθημερινές περιοδείες και εξορμήσεις σε τόπους δουλειάς και εργατογειτονιές. Τα μηνύματα από τη μέχρι τώρα δουλειά δείχνουν πως χιλιάδες εργάτες και υπάλληλοι, νέοι, άνθρωποι κάθε ηλικίας, ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του ΚΚΕ. Η συγκέντρωση γίνεται αύριο Δευτέρα 28 Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
Οι προσυγκεντρώσεις, που συγκροτημένα με πορεία θα κατευθυνθούν στο χώρο της συγκέντρωσης, έχουν καθοριστεί για τις 7 μ.μ. στην πλατεία της ΧΑΝΘ και το Αγαλμα Βενιζέλου.
Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος πραγματοποιείται λίγες μέρες πριν το άνοιγμα της κάλπης και ενώ ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη το πλατύ άνοιγμα των Κομματικών Οργανώσεων στον εργαζόμενο λαό του νομού. Σήμερα Κυριακή ολοκληρώνονται οι περιφερειακές συγκεντρώσεις στο πολεοδομικό συγκρότημα και την ύπαιθρο της Θεσσαλονίκης, που ανέδειξαν την απήχηση που βρίσκει το κάλεσμα του κόμματος, το προσκλητήριο για ψήφο κόκκινη και ανυπάκουη, ψήφο ελπίδας και προοπτικής στις 4 του Οκτώβρη.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η μάχη του ψηφοδελτίου. Στόχος είναι να φτάσει σε κάθε σπίτι εργατικής λαϊκής οικογένειας, και φυσικά να πέσει στην κάλπη, σηματοδοτώντας την απόφασή τους την επομένη των εκλογών να συνεχίσουν να πορεύονται με το κεφάλι ψηλά, χιλιάδες περισσότεροι στο δρόμο που τραβά για την ικανοποίηση των αναγκών τους.

από το Ριζοσπάστη
Φωτογραφία από τη Motionteam