• Από τις 10 πμ, σειρά συναντήσεων με υπουργούς για ζητήματα που αφορούν το νομό Θεσσαλονίκης θα έχει στην Αθήνα ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Το πρόγραμμα του Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Αθήνα έχει ως εξής: 10.00 π.μ. Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου 11.00 π.μ. Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Χρήστο Ζώη 13.00 μ.μ. Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Λέγκα
  • Στις 11 πμ, επιθεώρηση της πιλοτικής λειτουργίας των νέων ΧΥΤΑ Πολυγύρου και Ανθεμούντα στο Νομό Χαλκιδικής θα πραγματοποιήσει ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθηγητής Γιώργος Τσιότρας. Η επιθεώρηση θα ξεκινήσει από τον ΧΥΤΑ Πολυγύρου στις 11:00 και θα ολοκληρωθεί με τον ΧΥΤΑ Ανθεμούντα στις 12:00.
  • Στις 12 μμ, συνέντευξη τύπου με αφορμή το 33ο Συνέδριο της Διεθνούς Ομάδας για την Ψυχολογία της Μαθηματικής Εκπαίδευσης στον 1ο όροφο του κτιρίου της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ (αίθουσα Λόγου και Τέχνης).
  • Στις 2:30 μμ, με 146 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης στην αίθουσα συνεδριάσεων του σώματος (Βενιζέλου 45, 2ος όροφος). Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και αυτό της απαλλοτρίωσης οικοπέδου για την ανέγερση των 47ου, 49ου και 57ου νηπιαγωγείων.
  • Στις 8 μμ, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία της Π.Ε του ΠΑΣΟΚ, με θέματα: Οργανωτικά Οικονομικά – οικονομική αυτοδυναμία των Τ.Ο. Μητρώο μελών και φίλων Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν: Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος και ο γραμματέας οργανωτικού Τάσος Αποστολόπουλος επικεφαλής κλιμακίου Η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεντρικής Μακεδονίας Οι γραμματείς και οι αναπληρώτριες των Ν.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας όπως και οι υπεύθυνοι οργανωτικού και οικονομικού των Ν.Ε.