• Από τις 8.30 πμ,με σύνθημα «προστατεύουμε συνειδητά το περιβάλλον!» ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διοργανώνοντας ανακύκλωση πλαστικού, συγκεντρώνοντας πλαστικές σακούλες και ανταλλάσσοντάς τες με πάνινες οικολογικές τσάντες στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου.
  • Στις 11 πμ, ο Δήμαρχος Β. Παπαγεωργόπουλος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Πρασίνου Ν. Παπαγιαννόπουλο θα μοιράσει 5000 λουλούδια από τα φυτώρια του Δήμου σε κεντρικά σημεία της πόλης. Συγκεκριμένα: -Στις 11.00, στην πλατεία Γαλοπούλου (Β΄ Δημοτικό Διαμέρισμα) -Στις 11.30, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Ικτίνου (Α΄ Δημοτικό Διαμέρισμα) -Στις 12.00, στη συμβολή των οδών Βασ. Όλγας με 25ης Μαρτίου (Ε΄ Δημοτικό Διαμέρισμα) -Στις 12.30, στο πάρκο του Αγ. Θεράποντος (Δ΄ Δημοτικό Διαμέρισμα)
  • Στις 6:30 μμ, εκδήλωση για το Νερό με θέμα : «Νερό, Πολύτιμη Κάθε Σταγόνα» και θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημαρχείου Καλαμαριάς (οδός Κομνηνών). Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ΕΥΡΩΓΝΩΣH - EUROLAB Καλαμαριάς & Βυζαντίου σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Καθαριότητος και Πρασίνου του δήμου Καλαμαριάς.
  • Στις 8 μμ, οι Νομαρχιακές Επιτροπές ΠΑΣΟΚ Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης διοργανώνουν ανοιχτή πολιτική ομιλία στο Θέατρο στον Πεζόδρομο (Εθνικής Αντίστασης) στο Ελευθέριο Κορδελιό. Ομιλητές: Βασίλης Γερανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος.
  • Στις 8 μμ, ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση, για τις Ευρωεκλογές, στη Θεσσαλονίκη. Στην πλατεία Αριστοτέλους μιλά ο Αλέκος Αλαβάνος.