Δύο προσυγκεντρώσεις νεαρών είναι σε εξέλιξη, αυτήν την ώρα, στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη στο άγαλμα του Βενιζέλου, στην πλατεία Δικαστηρίων, όπου έχουν συγκεντρωθεί περίπου 300 νεαροί, μέλη φοιτητικών συλλόγων, αριστερών οργανώσεων, αλλά και μαθητές. Η δεύτερη στην Καμάρα. Εκεί βρίσκονται περίπου 100 αντιεξουσιαστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεντρωμένοι θα πραγματοποιήσουν δύο διαφορετικές πορείες στους δρόμους του κέντρου της πόλης.

Ενημέρωση ώρα 18:15

Οι πορείες άρχισαν. Η πορεία των αντιεξουσιαστών έφθασε στην πλατεία Δικαστηρίων κι εκεί οι δύο πορείες ενώθηκαν και κινούνται, πλέον, επί τις Εγνατίας, με κατεύθυνση τα δυτικά.

Ενημέρωση ώρα 18:55

Οι πορείες διαχωρίστηκαν εκ νέου. Η μία κινείται επί της Αγίου Δημητρίου και η δεύτερη αντίθετα στην Κασσάνδρου.

Ενημέρωση ώρα 19:20

Η πορεία των αντιεξουσιαστών άλλαξε πορεία. Από την Κασσάνδρου κατευθύνεται, πλέον, μέσω της οδού Λαγκαδά, προς τα Συμμαχικά Νεκροταφεία.

Ενημέρωση ώρα 19:35

Προς το Αστυνομικό Τμήμα της Νεάπολης κινήθηκε η πορεία των αντιεξουσιαστών. Υπολογίζεται ότι συμμετέχουν πάνω από 700 νεαροί.

Ενημέρωση ώρα 20.05

Στην Αγίου Δημητρίου κινείται, αυτήν την ώρα, η πορεία των αντιεξουσιαστών. Οι δρόμοι κλείνουν κατά περίσταση από την Αστυνομία. Ατέλειωτα μποτιλιαρίσματα προς τα δυτικά.

Ενημέρωση ώρα 20.35

H πορεία των 700 έχει προσεγγίσει το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης. Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά της αστυνομίας και του κράτους.

Ενημέρωση ώρα 20.52

Άγνωστοι επιτέθηκαν, με πέτρες και ρόπαλα στα γραφεία της Τ.Ο. Συκεών της Νέας Δημοκρατίας. Προκάλεσαν ζημιές στις προθήκες και στα γραφεία.

Ενημέρωση ώρα 21.10


Τ.Α.