Η γυμναστική κατά την αιμοκάθαρση κάνει καλό!
Ως μέθοδος γνώρισε αντιδράσεις, όταν άρχισε να εφαρμόζεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Τελικά, όμως, κέρδισε την επιστημονική διαμάχη, αφού, σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες, φέρνει αποτελέσματα!

Νεκρός νεαρός σε τροχαίο στη Σίνδο
Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε λεωφορείο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Από τη μετωπική σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.

Περιπέτεια στον Όλυμπο
Τρεις διασώστες από τη Θεσσαλονίκη κι ένας πιλότος ιδιωτικού ελικοπτέρου τραυματίστηκαν ελαφρά σε αναγκαστική προσγείωση στον Όλυμπο. Έπαιρναν μέρος σε επιχείρηση διάσωσης Βούλγαρου ορειβάτη, που τραυματίστηκε κατά την αναρρίχησή του και βρίσκεται σε καταφύγιο σε ύψος 2.500 μέτρων.



Βενιζέλος: Αντί να παλινοδεί η κυβέρνηση, να δεχτεί την πρόταση του ΠΑΣΟΚ
Να δεχτεί την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ, για την υπόθεση της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, κάλεσε την κυβέρνηση ο βουλευτής του κινήματος -και πρώην υπουργός- Ευάγ. Βενιζέλος.



Στη "φάκα" ζευγάρι εμπόρων ναρκωτικών
Συνελήφθησαν στο σπίτι τους, στην Τούμπα, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως... αποθήκη ναρκωτικών. Στο διαμέρισμα βρέθηκαν 251 γραμμάρια ηρωίνης.

Πέρασαν από το νομαρχιακό συμβούλιο τέλη και προϋπολογισμός
Στην τοποθέτησή του, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, υποστήριξε ότι η πολιτική του «έχει συμπαραστάτες τους ίδιους τους πολίτες του νομού».