Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε, το πρωί της Τρίτης 6 Μαΐου, ο 62χρονος οδηγός του λεωφορείου που δολοφονήθηκε από τον τοξικομανή στην καταδίωξη της Σίνδου.
Η κηδεία έγινε στο Βασιλούδι και σύσσωμο το χωριό καθώς και δεκάδες εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ απηύθυναν το ύστατο χαίρε στον άτυχο οδηγό. Οι καμπάνες στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης χτυπούσαν πένθιμα. Ολοι οι κάτοικοι του χωριού, αλλά και δεκάδες εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αποχαιρέτησαν τον συνάδελφο και φίλο που χάθηκε άδικα.
Από τις 9 το πρωί πραγματοποιούσαν 4ωρη στάση εργασίας σε ένδειξη πένθους.
Στεφάνια απέστειλαν, μεταξύ άλλων, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και η Ενωση Συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ.
Στο μεταξύ, οι δύο αστυνομικοί του περιπολικού από το οποίο βγήκε ο δράστης με το περίστροφο θα δικαστούν μεθαύριο Πέμπτη 8 Μαΐου 2008. Η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για ελευθέρωση φυλακισμένου από αμέλεια ενώ ο ένας από τους αστυνομικούς κατηγορείται και για πλημμελή φύλαξη όπλου.
Το πρωί της Τετάρτης, 7 Μαΐου 2008, θα απολογηθεί ο 33χρονος, ο οποίος κατηγορείται μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση, παράνομη κατακράτηση κατά συρροή, ληστεία κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.