[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αυλαία στη Philoxenia

Με τις βραβεύσεις των καλύτερων συμμετοχών ολοκληρώθηκε η 23η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia.
Απονεμήθηκαν τέσσερα βραβεία καλύτερης δημιουργίας, έξι έπαινοι και εννέα ειδικά βραβεία διοργανωτή. Τα βραβεία καλύτερης δημιουργίας απέσπασαν: Οι "Ολυμπιακές Αερογραμμές", η εταιρία "Blue Star Ferries -Superfast Ferries", τα "Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών" και η "Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών". Τους επαίνους έλαβαν οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Δωδεδανήσου, Λακωνίας και Αρκαδίας και οι επιχειρήσεις Grecotel, Classical Hotels, Colonial Travel και Agoudimos Lines.
Τα Ειδικά Βραβεία Διοργανωτή απέσπασαν: ο Οργανισμός Τουρισμού της Αιγύπτου-Egyptian Tourist Authority, ο Τουριστικός Οργανισμός Ζορπίδης, η ΠΟΕΤ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού), οι Περιφέρειες Ιόνιων Νήσων και Θεσσαλίας και οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Χαλκιδικής, Κυκλάδων, Πέλλας και Ημαθίας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]