[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ο δήμαρχος και το ΠΑΣΟΚ

Τις... ευχές του έστειλε, από την Αυστραλία όπου βρίσκεται, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, στον επανεκλεγέντα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου.
«Το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει μπει σε μια περίοδο εσωστρέφειας και θέλω να πιστεύω ότι με την επανεκλογή του Γιώργου Παπανδρέου θα ξεπεράσει τα εσωτερικά του προβλήματα διότι ο τόπος χρειάζεται δυο ισχυρά κόμματα εξουσίας. Εύχομαι μέσα από την καρδία μου να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και ο Γιώργος Παπανδρέου να οργανώσει σωστά το κόμμα του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο δήμαρχος.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο κ. Παπαγεωργόπουλος έπεσε έξω στις προβλέψεις του για το τι θα γινόταν την Κυριακή στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. Το blog δεν μπορεί να αποκαλύψει τι προέβλεπε ο δήμαρχος. Μπορεί, όμως, να πει ευθαρσώς, ότι πίστευε ακράδαντα στο δυνατό συνδετικό ιστό του κινήματος, ασχέτως αποτελέσματος -αν και στα αποτελέσματα, ίσως λόγω αθλητικού παρελθόντος, σπάνια πέφτει έξω.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]