[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

13 χρόνια προσφοράς


Ζωή πρόσφεραν, για ακόμη μία φορά, οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου. Συμμετείχαν μαζικά στην εθελοντική αιμοδοσία, την οποία διοργάνωσαν ο Δήμος και ο τομέας Κοινωνικής Πολιτικής, την περασμένη Κυριακή, 11 Νοεμβρίου, με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος. Συγκεντρώθηκαν εξήντα φιάλες αίματος, με την ενεργοποίηση των πολιτών του Ωραιοκάστρου, οι οποίοι στα συνολικά δεκατρία χρόνια λειτουργίας της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος στηρίζουν με θέρμη αυτήν την προσπάθεια, έχοντας προσφέρει πολλές φορές στο παρελθόν σημαντική βοήθεια σε κρίσιμες καταστάσεις. Η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Ωραιοκάστρου άρχισε τη λειτουργία της το 1995 και χρόνο με τον χρόνο προσελκύει στους κόλπους της ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό μελών. Παράλληλα λειτουργούν και εθελοντικές ομάδες δοτών μυελού των οστών, αλλά και δωρητών οργάνων σώματος, τις οποίες συγκρότησε ο Δήμος Ωραιοκάστρου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]