Δε γνωρίζω πού θα καθίσει η μπίλια. Στις 5, στις 8 ή στις 10 μονάδες διαφορά -και, πλέον, δεν ενδιαφέρει ποσώς... Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πρωθυπουργός και το ΠΑΣΟΚ, εκ νέου, κυβέρνηση. Και γνωρίζω, επίσης, ότι η επόμενη ημέρα θα είναι δύσκολη.
Μετράω: Οικονομία, Ελληνοτουρκικά, Σκοπιανό. Τρία θέματα-φωτιά τα οποία πρέπει να επιλύσει, τάχιστα, η νέα κυβέρνηση.
Κι ενώ ο Γ. Παπανδρέου θα τρέχει από τις Βρυξέλλες και τα ραντεβού με τον Αλμούνια στη Νέα Υόρκη για τα ραντεβού με τους Σκοπιανούς, ο Κ. Καραμανλής θα σπεύδει σε συνέδριο. Γιατί η μόνη λύση για τη Νέα Δημοκρατία είναι αυτή: Συνέδριο κι άμεσα, για να ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα.
Στη Ρηγίλλης τα ΄βαλαν με τον Γ. Σουφλιά. Ήταν το στέλεχος που συμβούλεψε τον Κ. Καραμανλή να προχωρήσει σε εκλογές. Η συμβουλή του δε βοήθησε τη Νέα Δημοκρατία και τον Καραμανλή. Να δούμε αν θα βοηθήσει τον ελληνικό λαό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής σκοπεύει να προχωρήσει σε συνέδριο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υποψήφιοι για την προεδρεία του κόμματος θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αντώνης Σαμαράς. Χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη.
Το σίγουρο είναι ότι η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται κι άλλο ξεκαθάρισμα. Οι αποκλεισμοί κάποιων στελεχών, με εύσχημο τρόπο, από τον Κώστα Καραμανλή, δε στάθηκαν αρκετοί να δώσουν πνοή στο πρώην κυβερνών κόμμα.