* Στις 11 π.μ. επίσκεψη του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη στο ίδρυμα «Φάρος Τυφλών» στην Καλλιθέα.

* Στις 11 π.μ. επίσκεψη του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρη Αβραμόπουλου στο call Center στο κτίριο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

* Στις 11 π.μ. ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, θα δεχθεί την πρέσβειρα του Καναδά στην Ελλάδα, Δρα Renata E. Wielgosz.

* Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει στο Ερευνητικό Κέντρο για την Προαγωγή της Υγείας (ΕΚΕΠΥ), η Εθνική Επιτροπή Πανδημίας Γρίπης.

* Στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Athens Imperial» συνέντευξη Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση.

* Στις 12 το μεσημέρι στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, συνέντευξη Τύπου που οργανώνουν οι Γιατροί του Κόσμου με θέμα τη δημοσίευση αποτελεσμάτων της Β’ Έκθεσης του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου των Γιατρών του Κόσμου για την πρόσβαση στην περίθαλψη.

* Στις 12:30 στο Κέντρο Παυσίλυπον στην Καρδίτσα, συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα, για την αγροτική πολιτική και την ανασυγκρότηση της υπαίθρου.

* Στις 12:30 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη η τακτική συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

* Στις 8 μ.μ. με 65 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Μια ώρα νωρίτερα, στις 19.00, το Δημοτικό Συμβούλιου θα συζητήσει το θέμα της έγκρισης του απολογισμού της ταμειακής διαχείρισης του Δήμου Θεσσαλονίκης, οικονομικού έτους 2008.

* Στις 8 μ.μ. ομιλία της γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Κουμπάκη, στη Νίκαια.

* Στις 8 μ.μ. ομιλία του Αλέξη Τσίπρα σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα.

* Σήμερα η συνάντηση για την αποψίλωση των δασών στο πλαίσιο της 64ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη. Την Ελλάδα εκπροσωπεί ο γενικός γραμματέας των Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείο Εξωτερικών, Αλέξανδρος Τσιατσιάμης.