Σκηνές από αστυνομική ταινία του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν, χθες το πρωί, στην Εγνατία Οδό, όταν αστυνομικοί εντόπισαν φυγόποινο έμπορο ναρκωτικών και τον καταδίωξαν ώσπου τον συνέλαβαν.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν τον 42χρονο αλλοδαπό ο οποίος αγνόησε το σήμα για να σταματήσει, που του έκαναν οι αστυνομικοί, ώστε να τον ελέγξουν στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Ασπροβάλτας. Ο 42χρονος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. 

Ο αλλοδαπός βγήκε από την Εγνατία Οδό, μπήκε σε αγροτική περιοχή όπου ξέφυγε από την πορεία του και ακινητοποιήθηκε στην όχθη ρέματος. Πάντως, για να τον συλλάβουν, οι αστυνομικοί έδωσαν μάζη και πάλεψαν μαζί του, αφού αντιστάθηκε σθεναρά.

Σε έρευνα του οχήματός του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

σπρέι πιπεριού
δυο σιδεροπρίονα
σουγιάς και
πολυεργαλείο.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν:

Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (55) ετών και χρηματική ποινή και
Διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής για τη σύλληψή του, προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο ποινής που του επιβλήθηκε για παραβάσεις των Νόμων περί Αλλοδαπών και Ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλβης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.