Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετά τη διαρροή μεγάλης ποσότητας υγραερίου από βυτιοφόρο σε πρατήριο καυσίμων στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας, λίγο μετά το αεροδρόμιο "Μακεδονία". 

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια γεμίσματος δεξαμενής. Το αέριο διέρρευσε και ο οδηγός του βυτιοφόρου αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Στο σημείο έσπευσαν 25 πυροσβέστες με έντεκα υδροφόρα οχήματα οι οποίοι προχώρησαν σε διαβροχή (κατάβρεξαν το βενζινάδικο από άκρη σε άκρη και όλη τη γύρω περιοχή) για να αποτραπεί το ενδεχόμενο ανάφλεξης. Επίσης διακόπηκε η ηλεκτροδότηση για να μην υπάρχει και το παραμικρό ενδεχόμενο να ξεπετασθεί κάποιος σπινθήρας, με καταστροφικά αποτελέσματα, ενώ διακόπηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων. Το δρόμο απέκλεισαν αστυνομικοί, ενώ στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για κάθε ενδεχόμενο.

Η Πυροσβεστική έχει ολοκληρώσει, πλέον (στις 15.30) την επιχείρηση εξουδετέρωσης του αερίου που είχε διαχυθεί στον χώρο. Πριν από λίγο δόθηκε στην κυκλοφορία η επαρχιακή οδός Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.