Αγέλες πεινασμένων σκύλων σχηματίστηκαν στο Σέιχ Σου. Καθώς υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, κάποιοι που άφηναν τρόφιμα για τους σκύλους αυτούς που κινούνταν στα όρια του περιαστικού δάσους δεν
μπορούν να ταΐζουν τα αδέσποτα κι αυτά σχημάτισαν αγέλες για να βρουν τροφή.

Τέσσερις αντιδήμαρχοι των δήμων Θεσσαλονίκης, Πυλαίας- Χορτιάτη, Νεάπολης- Συκεών και Παύλου Μελά εφιστούν την προσοχή του κοινού. Όπως τονίζουν, οι αγέλες των σκύλων, λόγω των έκτακτων συνθηκών και υποσιτισμού, επιτίθενται σε ανθρώπους που εξακολουθούν να επισκέπτονται το Σέιχ Σου, παρά την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Την κοινή απόφαση υπογράφουν οι αντιδήμαρχοι Θεσσαλονίκης Σωκράτης Δημητριάδης, Πυλαίας- Χορτιάτη Γιάννης Καρτάλης, Νεάπολης- Συκεών Στέλιος Γκατζές και Παύλου Μελά Σάκης Λαζαρίδης, παρακαλώντας τους πολίτες να τηρούν την απαγόρευση κυκλοφορίας που έχει ανακοινωθεί για τον συγκεκριμένο χώρο και να μη θέτουν σε κίνδυνο τόσο τους ίδιους όσο και τους οικείους τους. 

Οι αντιδήμαρχοι επισημαίνουν ότι αυξήθηκαν οι εθελοντές που ταΐζουν τα ζώα, οι αγέλες, όμως, είναι πολυπληθείς και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.