Η οργάνωση «Δίκτυο Αναδόχων Γονέων και Εθελοντών για την εξωιδρυματική κοινωνική φροντίδα των ανηλίκων «Δικαίωμα στην οικογένεια» αποφάσισε την αναβολή του  βραβευμένου ντοκιμαντέρ της Εύης Καραμπάτσου   «Η τελευταία κόρη» (La ultima hija».

Ύστερα από την τελευταία ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, με την οποία αναβάθμισε την εκτίμηση του για την εξάπλωση του Κορωναιού το Δ.Σ. του Σωματείου  αποφάσισε την αναβολή της εκδήλωσης  για την Δευτέρα 9 Μαρτίου ενώ αναφέρει σε ανακοίνωση του.

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της έξαρσης του φαινομένου του Κορωναιού στη χώρα μας και για προληπτικούς λόγους, η οργάνωση μας αναβάλλει την πραγματοποίηση της εκδήλωσης που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 9 Μαρτίου και ώρα 6.00 μ.μ. στη Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης Εθνικής Αμύνης 27.
Η εκδήλωση που περιελάμβανε την προβολή του ντοκιμαντέρ της Εύης Καραμπάτσου “Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΡΗ” και συζήτηση για το φαινόμενο της εγκατάλειψης βρεφών από τους γονείς τους,  θα προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία και σε ευθετότερο χρόνο.»