Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και ο τέταρτος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη, το περασμένο Σάββατο. 
Συνοδευόμενος από το συνήγορό του, ο 37χρονος μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου και παραδόθηκε. 
Εκτελώντας το σχετικό ένταλμα που εξέδωσε προηγουμένως η ανακρίτρια, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον συνέλαβαν. 
Ήδη, τα τρία αδέλφια του, που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση, οδηγήθηκαν χθες στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Εις βάρος όλων ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού.  Ο 20χρονος, ο οποίος, κατά τη δικογραφία, φέρεται να ήταν αυτός που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον άτυχο επιχειρηματία, κατηγορείται για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Όλοι τους παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 4η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και πήραν προθεσμία για αύριο, ενώ παραμένουν υπό κράτηση. 
Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας αναμένεται να διαβιβαστεί στην ανακρίτρια, ο άτυχος άντρας, πατέρας δύο παιδιών, έφερε αλλεπάλληλες επιφανειακές μαχαιριές σε όλο του το σώμα, αλλά ο θάνατός του φέρεται να προήλθε από μαχαιριά στην καρδιά.