Με το πιο άτονο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού όλων των εποχών, φθάσαμε στην τελική ευθεία της κανονικής σεζόν του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ήταν τέτοιος που όλοι θα θέλουν να τον ξεχάσουν. Ειδικά οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν στο –5 από την κορυφή και μπαίνουν μειονεκτούντες στα πλέι οφ.
Επί 35 λεπτά ο ΠΑΟΚ είχε μια ανούσια κυριαρχία με μόλις τρεις τελικές εκτός εστίας. Στα δέκα τελευταία λεπτά του α μέρους έχασε τα αβγά και τα… πασχάλια και σώθηκε από το δοκάρι του Πασχαλάκη.
Όπως τέλειωσε άρχισε και το β μέρος και ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με ένα αυτογκόλ που ξανά δεν μπαίνει με τίποτα: Ο Πασχαλάκης απέκρουσε, η μπάλα πήγαινε κόρνερ, ο τη γύρισε στα τυφλά κι ο Γιαννούλης, με το γόνατο την έστειλε στα δίχτυα. Πιο φθηνό γκολ, πεθαίνεις.
Από εκεί κι έπειτα ο Ολυμπιακός ταμπουρώθηκε, ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να περάσει μπαλιά μέσα και τα λεπτά περνούσαν χωρίς τίποτα το δραματικό. Έτσι φθάσαμε στη λήξη.
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Τούμπας
Γκολ: – / 49’ Γιαννούλης
Δοκάρια – / 42’ Ελ Αραμπί
Διαιτητές: Τομπίας Στίλερ, Ματίας Γιόλενμπεκ, Κριστιάν Γκίτελμαν 4ος Διαιτητής: Σόρεν Στορκς
Κίτρινες: – / 76’ Μπα, 88’ Γκιγιέρμε
Κόκκινες: – / -
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίτσιο (75’ Ελ Καντουρί), Λημνιός (82’ Λάμπρου), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (64’ Άκπομ), Σφιντέρσκι
Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (83’ Μασούρας), Βαλμπουενά (90+1 Γκασπάρ), Ελ Αραμπί (69’ Χασάν).