Σαφώς καλύτερος ο ΠΑΟΚ από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Παναθηναϊκό βρέθηκε για άλλη μία χρονιά την Τέταρτη συνεχόμενη στους τέσσερις του Κυπέλλου Ελλάδος.
Οι Θεσσαλονικείς ήταν σαφώς καλύτεροι και ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ στο 11ο λεπτό με γκολ του σφιντέρσκι μετά από πάσα του Πέλκα. Αλλά και στη συνέχεια ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματά τους άσχετα αν δεν το έκαναν και στα τελευταία λεπτά του αγώνα διαχειρίστηκαν το 0-1.
Αν εξαιρέσουμε μία ευκαιρία στην αρχή του αγώνα ο Παναθηναϊκός είδε ότι μπορούσε να πετύχει κάτι μόνο στο 84 και στη συνέχεια στο 88 με μακρινά σουτ. Απόλυτα δίκαιο σκορ λοιπόν το 0-1 που έστειλε τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του κυπέλλου με συνολικό σκορ 3-0.
Η ταυτότητα του αγώνα:
Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Γκολ: - / 11' Σβιντέρσκι
Διαιτητής: Μίκαελ Φάμπρι (Ιταλία)Β οηθοί: Αλεσάντρο Κοστάντζο (Ιταλία), Ματέο Πασέρι (Ιταλία) 4ος: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) VAR: Μάρκο ντι Μπέλο (Ιταλία) Στέφανο Αλάσιο (Ιταλία)
Κίτρινες: 56' Δώνης, 79' Πούγγουρας/44' Μαουρίσιο, 85' Λημνιός
Κόκκινες: - / -
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης, Νάγκι (46' Αγιούμπ), Χατζηγιοβάνης (59' Περέα), Ζαχίντ (70' Μπουζούκης), Μακέντα.
ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα (86' Μιχαηλίδης), Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας(63' Λάμπρου), Σβιντέρσκι (72' Άκπομ).