Ληστεία με την απειλή όπλου σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε περίπτερο στην οδό Λαγκαδά.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2.30 όταν δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και με την απειλή όπλου ζήτησαν από τον υπάλληλο να τους δώσει τα χρήματα ενώ αφαίρεσαν και προϊόντα.

Όπως ανέφερε στον OPEN o ιδιοκτήτης του περιπτέρου οι δύο δράστες φέρεται να ήρθαν από το στρατόπεδο Παύλου Μελά και στην συνέχεια διέφυγαν ανενόχλητοι  αφού πήραν τα χρήματα και τα αντικείμενα  από το σημείο.

Ο ίδιος καταγγέλλει  ότι μέσα σε 10 μέρες ήρθαν για δεύτερη φορά για ληστεία στο περιπτερο του. Τονίζει ότι η περιοχή παρουσιάζει μεγάλη εγκληματικότητα.

«Πριν 7 μήνες είχαν χτυπήσει τον γιό του όταν κατά την διάρκεια ληστείας καθώς ζητούσαν επιπλέον χρήματα. Ζούμε σε καθεστώς φόβου  .Το μεροκάματο κινδυνεύει. Θέλω 14 μήνες για να βγω στην σύνταξη γι αυτό κρατάω ανοιχτό το περίπτερο μου» όπως είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου.

 Στην οδό Λαγκαδα βιώνουν οι καταστηματάρχες  καθημερινά το μεροκάματο του τρόμου και ζητούν καλύτερη αστυνόμευση . Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.