Έπειτα από ένα μετριότατο ποιοτικά παιχνίδι στο «AEL FC Arena», ΑΕΛ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0), σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική της Super League.


Αποτέλεσμα που κράτησε τους Θεσσαλονικείς στην τέταρτη θέση, μαζί με την Ξάνθη, αλλά και τους "βυσσινί" σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις των Play Off.

Πιστός στο δόγμα «ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει», ο Μίχαελ Ένινγκ επέλεξε τους ίδιους που κέρδισαν τόσο τον ΠΑΟΚ (4-2 για το πρωτάθλημα) όσο και την Ξάνθη (1-0 για το κύπελλο). Φαίνεται, όμως, ότι η ομάδα του είχε δώσει όλη την ενέργειά της στο ντέρμπι του προηγούμενου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ και.. καθάρισε.

Με αλλαγές σε σχέση με την ήττα στην Ξάνθη, αλλά και πιο ξεκούραστη η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς είχε... προλάβει να αποκλειστεί από την Καλαμάτα και δεν είχε μεσοβδόμαδα αγωνιστικές υποχρεώσεις (Κύπελλο). Οι Λαρισαίοι ήταν σαφώς πιο ζωηροί, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι έκαναν και πολύ σπουδαία πράγματα.

Όσοι προτίμησαν την τηλεόραση από το γήπεδο, γλίτωσαν το κρύο…

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: LFC Arena

Γκολ: – / -

Δοκάρια: – / -

Διαιτητές:  Δημήτριος Καραντώνης, Αντώνιος Καρατζίκας, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος 4ος Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας

Κίτρινες: 50΄’ Παπάζογλου, 88’ Σεσέροβιτς / 40’ Σάσα, 70’ Γκάμα, 83’ Μπα

Κόκκινες: – / -


Οι συνθέσεις:

Λάρισα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μόρας, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Καρανίκας, Κάτσε, Σεσέροβιτς (94′ Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (78’ Μπούστος), Ουάρντα, Παπάζογλου (86’ Νούνιτς).

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ, Σάσα (63′ Μπα), Ματίγια, Φετφατζίδης, Λάρσον (69’ Ντιγκινί), Γκάμα (79’ Μαρτίνες), Ιντέγε.