Επίθεση στην ΕΠΟ για την κόντρα που ξέσπασε με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και το πώς αυτή χειρίστηκε το θέμα εξαπέλυσε ο Άγγελος Αναστασιάδης μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε ότι θα έπρεπε η ΕΠΟ να έχει τιμωρήσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά την ήττα από την Αρμενία με τις…

Αναλυτικά όσα είπε σε συνέντευξή του ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Άγγελος Αναστασιάδης:

Για την απομάκρυνσή του από την Εθνική ομάδα:

«Νόμιζαν ότι είναι στο απυρόβλητο ο Παπασταθόπουλος και 2-3 άλλοι, αλλά σε σοβαρές ομάδες δεν βγαίνεις δημόσια για να μιλάς έτσι. Είχα ενημερώσει τον Γραμμένο πριν από τον αγώνα με την Αρμενία, ότι πρέπει να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις. Είχε και την ενημέρωση και από την Μπασινά για αυτά που πρέπει να κάνουμε. Μου είχε πει προχώρησε σε αυτά που θέλεις και μετά το ματς με την Αρμενία θα δούμε. Πήγαν στον Γραμμένο αυτοί και είπαν “ή εμείς ή αυτός”!

Ήταν υποχρεωμένοι να τον τιμωρήσουν για αυτά που είπε, αν υπήρχε σοβαρότητα στην ΕΠΟ. Σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα αντέδρασε, από εκεί φαίνεται αν έχει αποδυτήρια μια ομάδα ή όχι. Για τον Φορτούνη μέσα στα αποδυτήρια είπα ότι εσένα θα σε κάνω αρχηγό, γιατί τέτοιοι παίκτες είναι που σηκώνουν μια ομάδα στις πλάτες τους. Τέτοιοι παίκτες γίνονται αρχηγοί, όπως για παράδειγμα ο Βιεϊρίνια. Που είναι ηγέτες εντός και εκτός αποδυτηρίων».

Για τις σχέσεις με τον Γραμμένο:

«Εγώ με τον Γραμμένο δεν είχα καμία σχέση πριν, τον γνώρισα ήταν πήγα στην Εθνική. Τον ήξερα εξ αποστάσεως. Έγραφαν ότι με έστειλε ο Σαββίδης και άλλα ωραία, τιμή μου θα ήταν να με πρότεινε ο Σαββίδης στην Εθνική και τον ευχαριστώ για αυτό, αν έγινε κάτι τέτοιο!».

Για τον κόσμο :

«Ο κόσμος ο περισσότερος ήθελε να είμαι προπονητής στην Εθνική. Είμαστε καλύτερη ομάδα απο την Φινλανδία, όχι μόνο σε ποιότητα, στα πάντα».

Για την αντιδικία με την ΕΠΟ και τα εξώδικα σε αυτόν και σε Μπασινά-Γιαννακόπουλο :
«Μου έστειλαν μια γελοία εξώδικο. Δεν πήγα για να ειμαι στα δικαστήρια, πήγα για να πάμε στο EURO. Δεν πήγα για τα λεφτά. Αυτά τα λεφτά που γράφτηκαν, είναι μυθεύματα. Ο Μπασινάς και ο Γιαννακόπουλος έστειλαν μια επιστολή στην ΕΠΟ ότι όσα αναφέρονται στο εξώδικο είναι γελοία. Είναι κρίμα γιατί ήταν παιδιά της Εθνικής το 2004, ήταν “πύργοι” της ομάδας και τους ξεφτίλισαν!».