Η ταινία – ντοκιμαντέρ The Invincibles, μια αποκλειστική παραγωγή του PAOK TV και των New Media του συλλόγου, καταγράφει όλη την πορεία του Δικεφάλου από την αρχή της περσινής αθλητικής σεζόν, μέχρι το ονειρικό φινάλε στο ΟΑΚΑ και την κατάκτηση του νταμπλ. 


Η ξεχωριστή ταινία – ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί από την TV100 την Κυριακή 29/12/19 στις 22:00.

Οι δημιουργοί του «ΠΑΟΚ The Invincibles Movie» αποτυπώνουν με συναισθηματικό τρόπο, την ανάγκη δημιουργίας αυτής της ταινίας – ντοκιμαντέρ:

«Πως μπορείς ν’ αποτυπώσεις τόσο έντονα συναισθήματα; Πώς είναι δυνατόν να οπτικοποιήσεις τα βιώματα, τις αναμνήσεις; Πως γίνεται ν’ αποδώσεις το ρεύμα που διαπερνά το δέρμα σου κάθε φορά που γυρίζεις το χρόνο πίσω; Η δημιουργία μιας ξεχωριστής ταινίας – ντοκιμαντέρ για τη σεζόν 2018-19 και την κατάκτηση του double ήταν ηθική και ιστορική υποχρέωσή μας.

Ο δικός μας τρόπος ν’ ανατριχιάσουμε ξανά με όσα περάσαμε, στην απεγνωσμένη προσπάθεια απάντησης ενός τόσο απλού ερωτήματος «τι ζήσαμε;». Ο δικός μας τρόπος ν’ αντέξουν στο χρόνο οι εικόνες, να περάσουν στην επόμενη γενιά και να δημιουργήσουν νέους οπαδούς, νέα κουλτούρα. Να φέρουν το μέλλον.

Ο κύκλος της ιστορικής σεζόν 2018-2109, έκλεισε με την προβολή του The Invincibles Μοvie. Στην ταινία – ντοκιμαντέρ θυμόμαστε τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές. Ακούμε τους ίδιους τους παίκτες να μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Μπαίνουμε στ’ αποδυτήρια. Μαθαίνουμε πως σχηματίστηκε κι έζησε αυτή η οικογένεια με τη βοήθεια και την αφήγηση του Στέλιου Μαλεζά…»