Η βραδιά των Χριστουγέννων ήταν τραυματική για το Μιλγουόκι και τον ηγέτη του, Γιάννη Αντετοκούνμπο!
Ο Greek Freak έσφιξε τα δόντια κι αγωνίστηκε απέναντι στην Φιλαδέλφεια με πόνους στην πλάτη και στη μέση, τα «Ελάφια» βρέθηκαν σε μία κακή βραδιά και ηττήθηκαν... φυσιολογικά από τους «Σιξερς» με 121-109. Για τον Έλληνα διεθνή άσο το βράδυ των Χριστουγέννων θα ξεχαστεί σύντομα, καθώς «έγραψε» αρνητικό ρεκόρ στην επταετή καριέρα του στο ΝΒΑ.

Τελείωσε το ματς με 8/27 σουτ (8/20 δίποντα - 0/7 τρίποντα), είχε δηλαδή 8 εύστοχες και 19 άστοχες προσπάθειες. Η δεύτερη επίδοση συνιστά τη χειρότερη της πορείας του στη Λίγκα, την ώρα που οι αντίπαλοί του ισοφάρισαν το ρεκόρ ομάδας με 21 εύστοχα τρίποντα.

Η Φιλαδέλφεια ισοφάρισε το ρεκόρ ομάδας με 21 εύστοχα τρίποντα, με τον Τζοέλ Εμπίντ να κάνει πράγματα και θαύματα σε άμυνα κι επίθεση.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε τον αγώνα με 18 πόντους σε μία από τις πιο δύσκολες regular season βραδιές της τελευταίας διετίας, ενώ ο Κρις Μίντλεντον με 31 πόντους, όντας ο κορυφαίος σκόρερ του Μιλγουόκι στο ματς.

Από τους νικητές ο Εμπίντ με 31 πόντους ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής (είχε και 11 ριμπάουντ) ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Χάρις με 22 πόντους (5/7 τρίποντα).