«ΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» είναι ο τίτλος της έκθεσης έργων ζωγραφικής, του Ευθύμιου (Μάκη) Βαρλάμη που θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου. Σε συνεργασία με το Μουσείο Τέχνης της Αυστρίας -που εκπροσωπεί το έργο του Μακεδόνα καλλιτέχνη- ο Ι.Σ.Θ. εξασφάλισε ειδικές τιμές των αυθεντικών έργων του (300 ευρώ), έσοδα των οποίων θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο. Οι ώρες λειτουργίας καθημερινά θα είναι από τις 10.00πμ έως τις 14.00μμ και η είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Ο πρόεδρος του Ι.Σ.Θ., κ. Νίκος Νίτσας, τονίζει ότι «η τέχνη είναι για όλους και με αυτή την έκθεση αποδεικνύεται… Συνάδελφοι γιατροί και όποιοι άλλοι θελήσουν, θα μπορέσουν να θαυμάσουν το έργο του αείμνηστου εικαστικού, να αποκτήσουν ένα πολύ σημαντικό έργο τέχνης σε χαμηλές τιμές και ταυτόχρονα να προσφέρουν σε παιδιά που έχουν ανάγκες, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου»

Την έκθεση τέχνης για όλους και μάλιστα… με καλό σκοπό, θα εγκαινιάσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στα γραφεία του Ι.Σ.Θ., Πλ. Αριστοτέλους 4.