Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε στον πολωνικό Τύπο για όσα έγιναν πριν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Πολωνός φορ μίλησε για ένταση, επικίνδυνες καταστάσεις και επιβεβαίωσε πως τον απώθησε ένας αστυνομικός.
«Υπήρξε ένταση. Όταν φτάσαμε στο γήπεδο του Ολυμπιακού, θέλαμε να περάσουμε την πύλη για να πάμε κατευθείαν στα αποδυτήρια. Όμως δεν γινόταν κι έπρεπε να περάσουμε με τα πόδια από ένα σημείο, στο οποίο δεν ξέρω πώς και πότε εμφανίστηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού. Υπήρξε κίνδυνος. Οι αστυνομικοί αμέσως έφτασαν στο σημείο και ένας από αυτούς με απώθησε με την ασπίδα του. Δεν ξέρω αν είχε καταλάβει ποιος είμαι, αλλά είμαι εντάξει», τόνισε.

Όσο για τα όσα ανέφερε ο Ζίφκοβιτς περί ρίψης αντικειμένων, είπε: «Δεν ξέρω αν πέταξαν κάτι. Δεν είδα κάτι, γιατί μπήκαμε γρήγορα στα αποδυτήρια».

Περιγράφοντας πώς βίωσε το ντέρμπι, δήλωσε: «Είναι ένα μεγάλο ματς στην Ελλάδα και πλέον είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι. Η αδρεναλίνη ήταν σε υψηλότερο σημείο από ό,τι συνήθως. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα και πήραμε μια σημαντική ισοπαλία, αν και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Τέλος, για το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ στην Super League με 7 γκολ είπε: «Θα μπορούσα να έχω πετύχει άλλα γκολ. Είναι καλό που σκοράρω, αφού είναι γνωστό ότι ένας φορ ζει από τα γκολ του».