Τα παιδιά των εκπαιδευτικών εργαστηρίων του Ολυμπιακού μας Μουσείου υποδέχτηκαν τη γιορτή των Χριστουγέννων το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, παρέα με τους αγαπημένους τους φίλους.

Με άκρως εορταστική διάθεση τα παιδιά ανυπομονούσαν για τις φανταστικές εκπλήξεις που τους επιφύλασσε η μέρα. Ολοταχώς όλοι βρέθηκαν στην εκπαιδευτική κουζίνα του εργαστηρίου Μαγειρικής και Υγιεινής Διατροφής έτοιμοι να φτιάξουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές. Χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια στολισμένα με τη φαντασία των λιλιπούτιων σεφ και λαχταριστά τυροπιτάκια με το «ΕΒΛΟΓΗΜΕΝΟ» νηστίσιμο, ξετρέλαναν μικρούς και μεγάλους.

Η παρέα μας συνέχισε να μεγαλώνει, καινούργιοι φίλοι ήρθαν να γνωρίσουν το νέο και καινοτόμο εργαστήριο του Ολυμπιακού Μουσείου ‘’Μικροί εξερευνητές εν δράσει’’. Το παράγγελμα της γιορτής δόθηκε και οι σταθμοί των δραστηριοτήτων άνοιξαν.

Οι μικροί μας εξερευνητές ξεκίνησαν ένα ταξίδι ανακαλύψεων. Στο παιχνιδοεργαστήριο έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικες κατασκευές origami. Στη συνέχεια πέρασαν στον κόσμο της επιστήμης μαθαίνοντας τα μυστικά της ρομποτικής μαζί με την ομάδα Ρομποτιστές. Φυσικά δεν έλειψε μια στάση στον κόσμο των αθλημάτων παρέα με την Ολυμπιονίκη Σόφτμπολ Ιωάννα Μπούζιου.

Τέλος ακολούθησε η απονομή των διπλωμάτων για τους λιλιπούτιους σεφ του εργαστήριου Μαγειρικής και Υγιεινής Διατροφής από τον κ. Δημήτρη Μανάρη της εταιρείας FAMILY FOOD και του «ΕΒΛΟΓΗΜΕΝΟ» νηστίσιμο.