Με 49 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, στις 18.00, η 32η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στο Δημαρχείο.


Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Θεσσαλονίκης για το έτος 2020.
Καθορισμός τελών και δικαιωμάτων των Κοιμητηρίων ευθύνης του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Καθορισμός των τελών στάθμευσης οχημάτων για το έτος 2020.
Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου: «Επισκευή-Συντήρηση-Αναβάθμιση ΗΛΜ Εγκαταστάσεων σχολικών κτιρίων έτους 2018-Τεχνικό Πρόγραμμα»
Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών, του έργου: «Αναβάθμιση πεζοδρομίων και κοινοχρήστων χώρων κατά μήκος της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου – Τεχνικό Πρόγραμμα».
Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής και παρακολούθησης του ανοικτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια μη επανδρωμένου αεροσκάφους, για τις ανάγκες του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, του Δήμου.
Έγκριση υλοποίησης προγραμμάτων του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.
Έγκριση διοργάνωσης Συνεδρίου με τίτλο «Γνωρίζοντας τους Διεθνείς Θεσμούς, γνωρίζοντας τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών» στις 4 και 5 Απριλίου 2020 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης για το σχολικό έτος 2020-2021.
Έγκριση πραγματοποίησης πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Τμήματος Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου της Διεύθυνσης Βαφοπουλείου και Πνευματικών Ιδρυμάτων για το β ́ εξάμηνο του 2019 και το α ́ και β ́ εξάμηνο του 2020.
Έγκριση προγράμματος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων «Οι Μαγεμένες Γιορτές» για τα Χριστούγεννα 2019- Παραμονή Πρωτοχρονιάς.
Υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης για κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑμεΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών.
Έγκριση πραγματοποίησης εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας AIDS.
Εκλογή αντιπροσώπων του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Σύνδεσμο Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Προγραμματισμός εκδηλώσεων-δράσεων της 2ης Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης για το έτος 2020.